Известие

Collapse
No announcement yet.

За колко мога да си продам Алфата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За колко мога да си продам Алфата?

За колко мога да я продам и мога ли изобщо? Мисля да си купя нещо по-голямо...

Питам относително колко струват алфите сега, като ще дам допълнителни подробности:

- Alfa 145 1.6 120hp - 2000г. - около 170 000км. Карана е около 10-12000 км. в БГ
    + 8 гуми(4 зимни Клебер купени миналата зима, 4 летни Пирели, като 2 от тях са купени преди 2месеца)
    - 2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Kлиматроник, Лети джанти, Сив Металик, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване, Чупещ волан, регулиране на седалката във височина, Колата е карана само с масло Селения
    - Спойлер малък отзад, подлакътник(барче), вътре е много запазена, държа я само в гараж(имам подземен гараж под блока)
    - от година и половина е внесена в БГ
    - сменени всички консумативи, ремъци, филтри, свещи и.т.н., дебитомер, ламбда сонда(обичайните неща, дори са в гаранция) + накладки(предни и задни)
    - катализатора е премахнат и се чува леко звънене на по-високите обороти.
    - mp3 player Panasonic + дистанционно
    - бас каса 300w + усилвател PYLE вързани с playera
    - Винетки, данъци и застраховки платени
    Last edited by Kris; d.m.y г., 14:22. Основание: оправено

Сложи снимки колега , така ще е много по-лесно

Ето ти една примерна обява , на тази цена се продаде доста бързо
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34033
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

еми виж и моита обява на моита и тарся 3500 от 8месеца ....
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28550
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Сложи снимки колега , така ще е много по-лесно

Ето ти една примерна обява , на тази цена се продаде доста бързо
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34033
        Мерси за забележката, при първа възможност ще сложа снимки!

Comment

Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

...

Ако и вземеш и 3000 ще е късмет Ако нямаш зор не я продавай
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

преди 2-3 дни 1 комшия взел 146 боксер 96г. за 1000лв регистрирана всичко платено,даже може да е от форума.

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо
                Таква кола нема-145/6 ЖТД под 3000 лв в добро състояние.Представям си що за кенефи са
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Таква кола нема-145/6 ЖТД под 3000 лв в добро състояние.Представям си що за кенефи са
                  Па ти мноо хубо напрай, че не я даде за стинки
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Мъри чесно да ти кажа нямам и желание да убеждавам някой в нещо даже предпочитам никой да неми вярва за нищо

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                      Мъри чесно да ти кажа нямам и желание да убеждавам някой в нещо даже предпочитам никой да неми вярва за нищо
                      Батко,повярвай ми познавам добре пазара,знам какви ЖТД-та се продават за по 3000 лв.Я се замисли,колко е струвала тази кола в Европа за да я дават за под 3000 лв.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Батко,повярвай ми познавам добре пазара,знам какви ЖТД-та се продават за по 3000 лв.Я се замисли,колко е струвала тази кола в Европа за да я дават за под 3000 лв.
                        минус 300 юро за да я вземат за преработка
                        който търси - намира!!! (още в библията е казано)
                        сериозно - мен също ме учудва, че алфите не държат цена, за разлика от VW (около 5 г (100 000 км) съм карал Пасат 3 и, повярвайте, заради наш илия намразих и свети илия), но фактите са такива... за всяка кола си и ма и купувач - цената е почти без значение... а боксера на алфа (нека не се обиждат колегите) си е живо главоболие.
                        Last edited by serafim; d.m.y г., 22:29.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Нали ти казах,неискам да обеждавам никои в нищо.Тук мога да кажа че пазара го познавам маааалко по-добре все пак бащата се занимава с това,отделно съм живял в Италия и познавам много хора който внасят коли,знам какво им е дереджето.Когато пуснах тема в форума че търся жтд исках просто да намеря някое гледано от сектант ама никой неси ги дава,иначе лично имам оферти за 2200лв за жтд и повярвай каквото и да му има цената пак е супер,само ако е по смачкана от мойта няма да ги заслужава парите.

Comment

---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:28.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Така си е!За 10000 км съм сменил цял термостат!И задни амортисйори са за смяна, а е само на ...найси к. км колата.
                              Ако си бях взел фолксваген сега щях да имам магазин за авточасти и бензиностанция ама на....!!!!Да им се невиди на Италиянците!Не се научиха да правят коли!Ей го на - и Ферари се издъниха във формулата!!!!ПФУУУ!!!!
                              колега, не се обиждай, не си ме разбрал правилно - заради онзи пасат (и не само) съм фен на алфите. не бих купил нещо, ако не съм убеден, че ми покрива представите и изискванията - а в случая алфата от подписа е 100% (айде - 95%) от това, което си представям за един нормален автомобил. а за боксерите -явно си е до късмет - аз лично знам 3 случая на блокирали боксери - един на 33-ка и два на 146-ца - за никой друг двигател не съм чувал такова нещо...
                              sigpic
                              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Working...
                              X